Liberty Secure Pension

 
   

Liberty Secure Pension, ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα εγγυημένης συνταξιοδότησης.

Κάποιες φορές νιώθετε ανασφάλεια, όταν σκέπτεστε τη συνταξιοδότηση σας και αναρωτιέστε πώς θα μπορέσετε να διατηρήσετε το επίπεδο ζωής που αποκτήσατε με κόπους και θυσίες. Μια έξυπνη και σίγουρη λύση, είναι η επιλογή του πρωτοποριακού, εγγυημένου συνταξιοδοτικού προγράμματος Liberty Secure Pension, μελετημένο και σχεδιασμένο να ανταποκρίνεται στις δικές σας ανάγκες και να σας εξασφαλίσει ένα σταθερό εισόδημα για τις στιγμές, που το χρειάζεστε περισσότερο.

   

Λύσεις απλές και σίγουρες με πρωτοποριακά χαρακτηριστικά:

  • Είναι ένα σύγχρονο συνταξιοδοτικό πρόγραμμα με χαρακτηριστικά επενδυτικού προγράμματος τύπου Unit Linked, που συνδυάζει την αποταμίευση με την επένδυση, προσφέροντας έτσι τη μέγιστη δυνατή απόδοση του κεφαλαίου σας.
  • Έχει εγγυημένη απόδοση, από τις υψηλότερες της ασφαλιστικής αγοράς, με βάση το εκάστοτε βασικό επιτόκιο της Κεντρικής Τράπεζας της Κύπρου.
  • Προσφέρει τη δυνατότητα επένδυσης ασφαλίστρων, με ένα από τα υψηλότερα ποσοστά της ασφαλιστικής βιομηχανίας.
   

Απεριόριστη ευελιξία:

Το Liberty Secure Pension, σας παρέχει τη δυνατότητα να επιλέξετε το ποσό που επιθυμείτε για την συνταξιοδότηση σας, καθώς επίσης και τη διάρκεια του συμβολαίου.

  • Κατά τη διάρκεια ισχύος του συμβολαίου, όποτε εσείς το θελήσετε και έχετε την οικονομική ευχέρεια, μπορείτε να προσθέσετε στην επένδυση σας, αυξάνοντας παράλληλα και το τελικό ποσό της σύνταξης που θα σας αποδοθεί με τη λήξη του προγράμματος.
  • Έχετε τη δυνατότητα επιλογής του τρόπου πληρωμής ασφαλίστρων, δηλαδή ανά μήνα, τρίμηνο, εξάμηνο ή ετησίως.
  • To Liberty Secure Pension, μπορεί να συνδυαστεί, εάν το επιθυμείτε, με όλες τις καλύψεις που προσφέρει ο Κλάδος Ζωής, όπως: Νοσοκομειακό επίδομα, Ασφάλεια Εισοδήματος, Απαλλαγή Πληρωμής Ασφαλίστρου, Μόνιμη Ολική Ανικανότητα κ.ά.. Επίσης, σε περίπτωση θανάτου του ασφαλισμένου, κατά τη διάρκεια της σύνταξης, καταβάλλεται σε επιβιώσαντα σύζυγο η μηνιαία σύνταξη, μέχρι τη λήξη της εγγυημένης περιόδου.
   

Τρόπος καταβολής του Τελικού Κεφαλαίου:

Το ποσό που θα λάβετε με τη λήξη του προγράμματος, είναι εγγυημένο και καθορίζεται με βάση τους όρους του συμβολαίου. Εάν η απόδοση είναι πέραν του εγγυημένου ποσού τότε θα λάβετε την αξία των μονάδων που θα έχει το συμβόλαιο σας.

Το ποσό λήξης του συμβολαίου μπορεί να καταβληθεί:

  1. Υπό μορφή σύνταξης, με εγγυημένη διάρκεια από 5 μέχρι 20 χρόνια.
  2. Με εγγυημένο ποσό, με βάση τους όρους της Εταιρίας και τη συμφωνία του διακανονισμού.
   

Πλεονεκτήματα:

  • Δυνατότητα επιλογής του ύψους της επένδυσης, του τρόπου καταβολής του τελικού κεφαλαίου και των ασφαλίστρων.
  • Υπεύθυνη διαχείριση από εξειδικευμένους επενδυτικούς συμβούλους (Investment Consultants) της Liberty Life, με στόχο τη μέγιστη απόδοση της επένδυσης.
  • Άμεσος έλεγχος της πορείας της επένδυσης, μέσω της δεκαπενθήμερης δημοσίευσης της τιμής της μονάδας του επενδυτικού ταμείου από τον ημερήσιο τύπο, καθώς και την ετήσια γραπτή ενημέρωση σας από την Εταιρία.
  • Επιβράβευση του ασφαλισμένου με φιλοδώρημα μονάδων, που προσφέρονται δωρεάν από την Εταιρία, με τη διατήρηση του συμβολαίου πέραν των 10 ετών, μέσω του «φιλοδωρήματος διατήρησης», με αποτέλεσμα την αύξηση της αξίας του συμβολαίου.
  • Ολοκληρωμένη κάλυψη, αφού το πρόγραμμα μπορεί να συνδυαστεί με καλύψεις του Κλάδου Ζωής.
  • Συνέπεια και αξιοπιστία, που ενισχύεται από τη συνεργασία της Liberty Life με την Hannover Re, έναν από τους μεγαλύτερους αντασφαλιστικούς κολοσσούς παγκοσμίως.
  • Φορολογικές απαλλαγές, αφού το Liberty Secure Pension παρέχει όλες τις φορολογικές απαλλαγές που προβλέπει η σχετική νομοθεσία.
   
 
Το προϊόν Liberty Secure Pension, εμπίπτει στον Κλάδο Ζωής με επενδύσεις. Το πιο πάνω έντυπο είναι για σκοπούς γενικής ενημέρωσης και δεν δεσμεύει την Εταιρία. Τα ωφελήματα που αφορούν το εν λόγω προϊόν περιγράφονται με ακρίβεια στους όρους του συμβολαίου. Αυτό που καλύπτεται σε κάθε περίπτωση, είναι αυτό που περιγράφεται στους όρους του συμβολαίου και που υπογράφεται με τον πελάτη.
   



Print