Liberty Personal Accident

 
   

Γνωρίστε το Liberty Personal Accident, ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα προσωπικών ατυχημάτων.

Η ζωή είναι γεμάτη απρόοπτα, τα οποία μπορούν να αλλάξουν την καθημερινότητα σας ανά πάσα στιγμή. Η Liberty Life δημιούργησε το ανεξάρτητο πρόγραμμα Liberty Personal Accident, για να σας στηρίξει στις δύσκολες ώρες και να σας βοηθήσει να τις ξεπεράσετε.

Το Liberty Personal Accident είναι ένα ολοκληρωμένο πακέτο καλύψεων, με στόχο την πλήρη αντιμετώπιση των αναγκών που προκύπτουν σε περίπτωση ατυχήματος. Εξασφαλίζει παροχές, που ανταποκρίνονται αποτελεσματικά στην αβεβαιότητα και την ανασφάλεια που αντιμετωπίζουν τόσο οι ελεύθεροι επαγγελματίες και εργαζόμενοι, όσο και τα άτομα χωρίς εισόδημα.

   

Ουσιαστικές καλύψεις:

Θάνατος από Ατύχημα
Η Liberty Life καταβάλλει στους δικαιούχους του ασφαλισμένου το ποσό που δικαιούνται, σύμφωνα με τους όρους του συμβολαίου.
Μόνιμη Ολική Ανικανότητα
To Liberty Personal Accident καλύπτει την περίπτωση της Μόνιμης Ολικής Ανικανότητας για εργαζομένους και ελεύθερους επαγγελματίες, καθώς επίσης και για άτομα χωρίς εισόδημα (π.χ. οικοκυρές κ.λ.π.).
Μόνιμη Μερική Ανικανότητα
Η Εταιρία καλύπτει τον ασφαλισμένο με ποσοστό του ασφαλισμένου ποσού, σύμφωνα με τον πίνακα ανικανότητας.
Απώλεια Εισοδήματος
Μέσω του προγράμματος Liberty Personal Accident, η Εταιρία καλύπτει το εισόδημα του δικαιούχου, εφόσον καταστεί ανίκανος να εξασκεί το επάγγελμα του, για χρονική περίοδο έως και δύο χρόνια.
Ιατρικά έξοδα θεραπείας ατυχήματος εντός Κύπρου
Καταβάλλονται οι δαπάνες για ιατροφαρμακευτική περίθαλψη εντός νοσοκομείου ή εκτός νοσοκομείου.
Μεταφορά ασθενή από το εξωτερικό στην Κύπρο
Σε περίπτωση ατυχήματος στο εξωτερικό, κατά το οποίο ασφαλισμένος δεν μπορεί να επιστρέψει ως κανονικός επιβάτης, αλλά απαιτούνται βοηθήματα, η Εταιρία καλύπτει τα αναγκαία έξοδα σύμφωνα με τους όρους του συμβολαίου.
Κόστος μεταφοράς συνοδού
Καλύπτεται το κόστος εισιτηρίου μετ΄ επιστροφής, καθώς και ημερήσιο επίδομα για διαμονή έως 10 ημερών σε συγγενικό πρόσωπο του ασφαλισμένου, μετά από ατύχημα του ασφαλισμένου στο εξωτερικό και εφόσον απαιτείται η εκεί παραμονή του για διάστημα μεγαλύτερο των 7 ημερών.
Νοσοκομειακό επίδομα
Αν ο ασφαλισμένος υποστεί σωματική βλάβη από ατύχημα ή ασθένεια και συνεπεία τούτου νοσηλευθεί σε κρατικό νοσοκομείο πέραν των τριών ημερών σαν εσωτερικός ασθενής, θα του καταβάλλεται μηνιαίο εισόδημα σύμφωνα με τον πίνακα παροχών μέχρι και 24 μήνες.
Ιατρικά βοηθήματα
Καλύπτονται τα έξοδα της αγοράς ιατρικών βοηθημάτων σε περίπτωση που κριθεί απαραίτητο από τον θεράποντα ιατρό.
Μετατροπή κατοικίας
Σε περίπτωση που ο ασφαλισμένος καθίσταται Μόνιμα Ολικά Ανίκανος από Ατύχημα, η Liberty Life καλύπτει τα έξοδα μετατροπής της κατοικίας του που είναι απαραίτητα για τη διευκόλυνση της διακίνησης του.
Μεταφορά σωρού
Αν επέλθει θάνατος από ατύχημα του ασφαλισμένου στο εξωτερικό, η Εταιρία θα καλύψει τα έξοδα μεταφοράς της σωρού από οποιοδήποτε μέρος του κόσμου.
   

Πλεονεκτήματα:

Συνέπεια και αξιοπιστία, που ενισχύεται από τη συνεργασία της Liberty Life με έναν από τους μεγαλύτερους αντασφαλιστικούς κολοσσούς παγκοσμίως.

Σας ευχόμαστε ολόψυχα να μη βρεθείτε ποτέ στην ανάγκη να χρησιμοποιήσετε τις καλύψεις που προσφέρει το Liberty Personal Accident. Σε κάθε περίπτωση όμως, να είστε βέβαιοι ότι η Liberty Life θα σταθεί δίπλα σας, βοηθώντας σας να αντιμετωπίσετε αποτελεσματικά κάθε αντιξοότητα.

   
 

Το προϊόν Liberty Personal Accident, εμπίπτει στον Κλάδο Ζωής ή και στον Κλάδο Ασφάλισης Ατυχημάτων και Ασθενειών. Το πιο πάνω έντυπο είναι για σκοπούς ενημέρωσης και δεν δεσμεύει την Εταιρία. Τα ωφελήματα που αφορούν το εν λόγω προϊόν περιγράφονται με ακρίβεια στους όρους του συμβολαίου. Αυτό που καλύπτεται σε κάθε περίπτωση, είναι αυτό που περιγράφεται στους όρους του συμβολαίου και που υπογράφεται από τον πελάτη.

   



Print