Αρχική Σελίδα Η Εταιρεία μας Καριέρα Οι Σκέψεις σας Τα Νέα μας Επικοινωνία
[ πλοηγός ]
© 2009 by Liberty Life
Αρχική Σελίδα / Ασφαλιστήρια Συμβόλαια Ατυχημάτων / Ασφάλεια Απώλειας Εισοδήματος
Ασφάλεια Απώλειας Εισοδήματος

Ασφάλεια Απώλειας Εισοδήματος

Αν κατά την διάρκεια της περιόδου ασφάλισης ο Ασφαλισμένος υποστεί σωματική βλάβη από ατύχημα, αποκλειστικά και ανεξάρτητα από άλλη αιτία και εντός τριάντα (30) ημερών από την ημερομηνία του ατυχήματος, και ο Ασφαλισμένος καταστεί ολικά ανίκανος να εξασκεί το σύνηθες επάγγελμά ή εργασία του, και εφόσον πραγματικά δεν απασχολείται με οποιαδήποτε εργασία ή απασχόληση ή καθήκοντα από όπου λαμβάνει οποιοδήποτε εισόδημα, η Εταιρεία θα του καταβάλει τη μηνιαία αποζημίωση που έχει συμφωνηθεί, για όσες μέρες διαρκεί η ανικανότητά του, αλλά με ανώτατο όριο τους τη χρονική περίοδο που αναφέρεται στον Πίνακα Παροχών και Ασφαλίστρων ή εάν αυτό αναφέρεται σε Πρόσθετη Πράξη. Η παροχή αυτή καταβάλλεται επί μηνιαίας βάσης και για περίοδο μέχρι 24 μηνών.

Επιπρόσθετο ωφέλημα Ασφάλειας Εισοδήματος

Το ωφέλημα αυτό καλύπτει το κίνδυνο απώλειας Εισοδήματος του Ασφαλισμένου λόγω Ανικανότητας του για εργασία ένεκα Ατυχήματος ή Ασθένειας. Η παροχή εισοδήματος αρχίζει από την πρώτη (1η) μέρα της ανικανότητας σε περίπτωση ατυχήματος και μετά την έβδομη (7η) ή την τριακοστή (30η) μέρα σε περίπτωση ασθένειας. Η μέγιστη περίοδος ανικανότητας που αποζημιώνεται είναι 2 χρόνια ή 5 χρόνια ανάλογα με την επιλογή που έγινε.

Τυπώστε την σελίδα Αρχή Σελίδας Ταχυδρομήστε
Designed & Developed by NETinfo Services Ltd.
No images, text or other material whatsoever from this website may be copied, published, re-produced or otherwise used without the written permission of NETinfo Services Ltd.