Αρχική Σελίδα Η Εταιρεία μας Καριέρα Οι Σκέψεις σας Τα Νέα μας Επικοινωνία
[ πλοηγός ]
© 2009 by Liberty Life
Αρχική Σελίδα / Ασφαλιστήρια Συμβόλαια Ατυχημάτων / Προσωπική Ασφάλιση οδηγού εν ώρα Οδήγησης
Προσωπική Ασφάλιση οδηγού εν ώρα Οδήγησης

Γνωρίστε το Liberty Personal Accident εν ώρα οδήγησης , ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα προσωπικών ατυχημάτων μόνο για οδηγούς.

Η ζωή είναι γεμάτη απρόοπτα, τα οποία μπορούν να αλλάξουν την καθημερινότητα σας ανά πάσα στιγμή. Η Liberty Life δημιούργησε το ανεξάρτητο πρόγραμμα Liberty Personal Accident εν ώρα οδήγησης, για να σας προσφέρει κάτι που δεν συμπεριλαμβάνει η κάλυψη του οχήματος σας.

Ουσιαστικές καλύψεις:

Θάνατος από Ατύχημα

Η Liberty Life καταβάλλει στους δικαιούχους του ασφαλισμένου το ποσό που δικαιούνται, σύμφωνα με τους όρους του συμβολαίου.

Μόνιμη Ολική Ανικανότητα

To Liberty Personal Accident εν ώρα οδήγησης. καλύπτει την περίπτωση της Μόνιμης Ολικής Ανικανότητας για εργαζομένους και ελεύθερους επαγγελματίες, καθώς επίσης και για άτομα χωρίς εισόδημα (π.χ. οικοκυρές κ.λ.π.).

Έξοδα Θεραπείας Ατυχήματος

Καλύπτονται οι πραγματικές αναγκαίες και λογικές δαπάνες για ιατροφαρμακευτική περίθαλψη σε νοσοκομείο ή εκτός νοσοκομείου, νοουμένου ότι συστήνονται από τον θεράποντα ιατρό, με ανώτατο ποσό το ποσό που αναγράφεται στον Πίνακα Παροχών και Ασφαλίστρων. Σε περίπτωση που απαιτείται Νοσηλεία για τη θεραπεία θα καλύπτονται και τα Νοσήλια ( δωμάτιο και τροφή ) σε δίκλινο δωμάτιο και με ανώτατο όριο το ποσό που χρεώνει το πιο ακριβό Προτεινόμενο Νοσοκομείο ή κλινική στην Κύπρο.


Τυπώστε την σελίδα Αρχή Σελίδας Ταχυδρομήστε
Designed & Developed by NETinfo Services Ltd.
No images, text or other material whatsoever from this website may be copied, published, re-produced or otherwise used without the written permission of NETinfo Services Ltd.