Οι σκέψεις σας

Σε κάθε στάδιο της ζωής μας, οι ασφαλιστικές ανάγκες εξελίσσονται και διαμορφώνονται ανάλογα με τα προσωπικά μας δεδομένα. Οι φροντίδες και οι προτεραιότητες, εναλλάσσονται ανάλογα με το τι έχουμε ήδη καλύψει και τι επείγει να καλύψουμε.

Και εξηγούμε:

Ο Ανδρέας είναι σήμερα 25 ετών. Είναι νέος και μόλις έχει εργοδοτηθεί. Έχει νοικιάσει το δικό του διαμέρισμα και οφείλει ένα χρέος για αγορά αυτοκινήτου. Όλα κυλούν ομαλά στη ζωή του αφού το εισόδημα του, του εξασφαλίζει ελευθερία. Σύντομα παντρεύεται τη Μαρία και τα όνειρα τους συμπεριλαμβάνουν σπίτι και παιδιά. Η ζωή τους κάνει τη χάρη και αποκτούν και τα δύο. Ζουν ευτυχισμένοι, αλλά αρχίζουν να σκέφτονται την αποπληρωμή του σπιτιού, τις σπουδές των παιδιών τους καθώς και την υγεία της οικογένειας. Βεβαίως τους απασχολεί και η πρόνοια για συνταξιοδότηση.

Ο Αντρέας και η Μαρία δε θα ζούσαν μια ζωή χωρίς δυσάρεστα απρόοπτα, αν η Liberty Life, δεν ήταν δίπλα τους στην κάθε τους στιγμή. Διανύοντας μαζί τους την απόσταση του χρόνου, κάλυψε όλες τις ανάγκες τους με σωστή σειρά προτεραιότητας και σύμφωνα με την εκάστοτε οικονομική τους ευχέρεια.


A.Εσείς σε ποιο στάδιο της ζωής σας βρίσκεστε; Ας το μελετήσουμε μαζί!
 
B.ΟΛΑ ΟΣΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗ ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ
 
 Print